14 Mart 2012 Çarşamba

adım adım dergisine abone olduk

Bir aydır inceliyordum telefonlada konuştuk ve abone oldum,kutumuzu heyecanla açtık.dergisi,eğitici kartları,takvim ,çocuk gelişimi ile ilgili kitap(beni de unutmamışlar)ve çubukları çıktı kutudan.
Hemen saldırdık herşeye çubukları deliklere sokma işi uzun zamandır yaptığımız becerimiz zaten.Ama daire sayfada çıktı onu tekrar yerine takmak, arkasında da resim var onu tamamlamak dikkatimizi çekti ve uğraştık bayağı.
Bu işleri yaparken de hep ciddiyiz .

4 yorum:

2zlerimiz dedi ki...

Güzel bir dergi MİNE bende abone olmuştum. Ama ilk aylar biraz bizimkilere cok ilgilenmediler. Bende aboneliği iptal ettim. Birde elçin abla ben sana yollarım dedi şimdi onunkilerden bakıyoruz. Aylar ilerleyende daha bizimkilere hitapmetmeye başladı. Aktiiviteleri güzel oluyor ama resimi egitimleri biraz onde gibi geldi bana.

KUZEYLİMİNE dedi ki...

ben 11. aydan başladım bazı konularda kuzey önde bazılarında tam zamanı gibi ,bir kaç ay takip ettikten sonra güncellerim.Kuzey çok beğendi resimlerini elinden düşürmüyor bakalım,bende deryaya gönderirim yavuza diye düşündük ,daha 2. bebeğim var :) onada saklarız

Adsız dedi ki...

Derginin fiyati ne kadar gzl gorunuyor

KUZEYLİMİNE dedi ki...

fiyatı 30tl ,güzel dergi tavsiye ederim