15 Temmuz 2012 Pazar

esinti kırevi

Ramazan ayı gelmeden sabah kahvaltısına hoş bir mekana gittik,düğünümüzü de yaptığımız esinti kırevi çok sevdiğimiz arkadaşımız ismail bey'in mekanı. 

  
Kuzeyin iştahı azalmıştı bu aralar açık hava ,şırıl şırıl akan şelaleler ve etraftaki çocuklar sayesinde yedi oğlum bol bol.

 Mekanın en güzel tarafı da çocuklar için benim bile içerisinde olmaktan hoşlandığım çocuk parkı,saatlerde takıldık zevkle.
 Yani çocuklar gibi şendik,hava sıcak ama esinti vardı hiç sıkılmadık,bütün haftanın sıkıcı havası unutuldu.
 Parkta cüceler var hepsinin burnu,ağzı,gözü ve kulakları tek tek gösterildi kuzey tarafından.
 Ve günü bu süper manzara ile kapattıkkkkk bize afiyet olsun sizide bekleriz .
Yakacık,ayazma cad. şekersuyu sok.esinti kırevi.

5 yorum:

elif dedi ki...

evet çok hoş biyerdi burası , düğününüzü yaptığınız yere sonra çocuğunuzla gelmek ne güzel dimi..

elif dedi ki...

evet çok hoş biyerdi burası , düğününüzü yaptığınız yere sonra kuzeyle gelmek ne güzel dimi

Ozgul Gumustekin dedi ki...

Biz de deneyelim burayı, bakalım sevecekler mi :)

KUZEYLİMİNE dedi ki...

evet güzel oluyor elifcim ,çelışanlarıda tanıyoruz onlarda çok sevdiler kuzeyi.Özgülcüm kesinlikle tavsiye ederim deneyin.

Adsız dedi ki...

nice to be here kuzeylimine.blogspot.com blogger discovered your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your website http://massive-web-traffic.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer most cost effective services to increase website traffic at this website http://massive-web-traffic.com