14 Temmuz 2012 Cumartesi

hayat zorlaştı :(

Bu hafta işe başladım ,işe başlamak için ne kadar da sıcak bir ay,eridim bittim resmen bir kilo vermişim.Yeni bakıcımızla bir hafta kuzeyi de yordu yemek yemesi azaldı,hırçınlaştı ,iki yaş bunalımını erken mi yaşayacağız yoksa ,dayanamam buna.Bakıcımızdan çok memnun kalmadık ama alıştı kuzey,gerçi herkese alışır çocuk işte,aklımızda biri daha var onunla da konuşup öyle karar vereceğiz bakalım.Yemek olayımız kötü oldu ama sıcaklarda etken galiba ,annem bir hafta kaldı canım benim çok yorduk yine annemi, sağolsun imdadımıza hep yetişir.Anneanneye  fena alıştı,  birden hem onu hem beni kaybetti offff herşey ine çok inceeee.
      Bu kadar aradan sonra iş nasıl diye soranlar olursa çok iyi yaaaa ,iş gibisi yok diyorum,başka bir dünya,sosyal hayat,deşarz yolu ve kitap okuma molaları (e maddiyat da önemli tabi)tavsiye ederim arkadaşlar çalışın.
       Bu hafta çalışyorum diye kuzeyi her akşam parka ve sahile bol bol gezdirdik ,uyku saatleri düzene girdi sayılır,en azından bu güzel bir gelişme .15 ay dergimiz geldi içinden ahşap küpler çıktı 2-3 küpü üst üste koymalı diyor ama kuzey 5 hatta 6'yı zorluyor,el becerisi çok güzel ince ince işliyor oğlum herşeyi.Baba diyor iki gündür ,salon camından bağırıyor bizi görünce arabanın içinde bile duyuyorum çığlıkları çok gür sesi var,bana çekmemiş kesinlikle.Park da sallanmaya bayılıyor ve kaymaya ,kendini bırakıveriyor  aşağıya,çocukların peşinde hep ama çocuklar çok acımasız küçüklere pas yok yani.

4 yorum:

Ozgul Gumustekin dedi ki...

Bakıcı işini keşke başlamadan bir ay önce oturtsaydın o zaman daha az etkilenirdi..neyse ki anneanne yanında..
iş için de hayırlı olsun diyeyim :) ben de bir gün başlayabilecek miyim acaba :) ? Ramazan sonrasında inşallah başlıycam ben de..bir aksilik olmaz ise..

KUZEYLİMİNE dedi ki...

Teşekkür ederim özgülcüm biraz erken başlamak zorunda kaldım,iş çok güzel herşey yolunda ama aklım evde .Bakıcı çok içime sinmedi,yeni bir bakııcı ve kreşlere de bakınıyorum neden olmasın bakalım ,şimdilik bu kadınla gideceğiz.

Derya dedi ki...

canim tekrar hayirli olsun is iyiydir, kocumu aksatma üzme yoksa gelir alirim

KUZEYLİMİNE dedi ki...

Koçunun keyfi yerinde teyzesi merak etme,her akşam babamızıda alıp park sefası yapıyoruz,ben de işten gelir gelmez oyuna dalıyorum saatlerce.