22 Ağustos 2012 Çarşamba

16 aylık oldum anne

Resmen 16 aylık olduk ve 1,5 yaş denilen o önemli dönüm noktasına yaklaşıyoruz,artık ay saymaca da bitecek 1,5 yaşında :) .


Günlerimiz rutine oturdu  benim çalışmaya başlamamla beraber.Sabah  8 kalkış  güzel dolu dolu kahvaltı yapış,nuray teyzeyle oyunlar oynamaca ara öğün meyva ve yoğurt ve öğlen uykusu 12 gibi başlıyor 2 veya 3 gibi uyanıyor.Uyandığında yanında babaannemiz var1-2 saat de onunla oynamaca yaramazlıklar ve anne 4 de kapıda.Hergün beni cama yapışmış bir şekilde karşılıyor,kapıyı aç oğlum diyorum koşuyor kapıya anneyi karşılıyor,tabi uzun bir ayrılıkdan sora bir saat kadar yapışık halde sarılmaca.Çorbamızı içiyoruz anneyle gelsin boyalar gitsin kitaplar ,park ve banyo ,ailecek de akşam yemeğinde mutfakta 8 de buluşuyoruz.9 da uykuya geçiyor geçmezse babamız arabayla gezdiriyor o şekilde uyutuyoruz,bu kısım biraz sorunlu zamanla çözeceğiz umarım.Kuzey her türlü eşyayı basamak olarak kullanarak her yere tırmana biliyor,radyoyu açıyoruz müziğe eşlik ediyor elleriyle ritim tutuyor ama kanalları kendi değiştiriyor ,yakında o da bozulur,tüm düğmeler açılmalı kapatılmalı veaynı şekilde  tüm kapaklar ,kutular ,kavanozlar,açma kapatma meraklısıyız.

4 yorum:

Ozgul Gumustekin dedi ki...

Akşam uykusu dışında herşey gayet güzel oturmuş, o da zamanla olur yazdığın gibi. Kuzey Ali büyüdü biz görene kadar gene. Meraklı maşallah :):) merak iyidir :)

Derya dedi ki...

canim maasallah size cok özledim sizi. Neyse 1de oradayiz

Aslıhan Kaplan Bayrak dedi ki...

Mine'cim, Kuzey epe değişmiş geldi bana. çok tatlı olmuş maşallah.. biz de döndük artık.. görüşmek üzere...

KUZEYLİMİNE dedi ki...

Hoşgeldiniz aslı,zor olacak alışmak ama napalım istanbul işte,kuzey her geçen gün değişik geliyor banada ,büyüyor bebeğim,görüşmek üzere.