4 Ekim 2012 Perşembe

süprizin böylesi


Cumartesi akşam deryalar süpriz yaptılar,biz her hafta görüşsek bile özlüyoruz birbirimizi,bitmek tükenmek bilmeyen özlem  hep var.

Pazar günü deryaların almanyadan arkadaşlarının nikahı için şişliye geçtik,onun öncesi bir saat kadar boşluğumuz oldu ve ortaköyde  güvercin kovalamakla geçirdik bu vakti.Halacığıma  o kadar yakınlaşmak ve görüşememek kötü oldu ama 3 çocukla eve girmemiz zaten bir saatimizi alır diye düşündük,neyse en kısa zamanda ona özel bir baskın düşünüyoruz.Ortaköyü özlemişim oranın havası bir başka ,kaldırımları,duvara vuran dalgaları ve kalabalığı.Kuzey ve mehmet coştular hava da güzeldi bol bol d vit. yani.



Yavuzum elinde araba ve vuffff diye sesler çıkararak arabayı sürüyor,yaşına göre  daha doğrusu kuzeyle karşılaştırdığımda algısı ne kadar ileri.İkinci çocuk olamanın ,yetişmeliyim,aradan sıyrılmalıyım hızı yada abiden örnek alıyor .Yanlız mızmızlığında herkesi geçer gider eminim.




Sünnet gezmeside oldu mehmet'e ve yavuz'a ,sıra bizde bakalım kıyabilirsem bu kışa sünnet var.Mehmet kuzeyi çok seviyor oynamak istiyor ,onunla konuşmak istiyor ,hep peşinde kuzeyin çok tatlılar çok.
Bu gelişlerinde mehme,t bana çok düştü teyzemde teyzem,çok özlemiş  ayrılmamız da olay oldu çok ağladı,üzdü beni.Nikahtan sonrada mini bir sultanahmet turu yaptırdı ruhil bize,canım çok teşekkür ederiz  güzel bir gün oldu ,lezzetli de yemek yedirdi  özel yerlerinden birinde.

Hiç yorum yok: