25 Aralık 2012 Salı

tatlı alışverişler

Yeni yıl öncesi nuray teyzemizi de aldık alışveriş merkezi gezmesi yaptık.Süslemeler çok güzel treni yakalamaya çalışmalar,seti devirip içeri girmek istemeler  tam bir koşturmaca çocuklar ve anneleri için :)
Bir iki alışveriş yaptık,oyuncakçıda oyalandık ve sultanahmet köftelerimizi yiyip dödük.Kalabalıklara çok fazla  sokmak istemiyorum kuzeyi ama yeni yıl başka tabi,çok uyumluydu oğlum hiç üzmedi bizi,canım benim iyiki varsın, iyiki benimsin seni çok ama çok seviyorum oğlum.

5 yorum:

Derya dedi ki...

Canlarım cok özledim sizi ve kıskandım, en kısa zamanda buluşalım biryerlede

2zlerimiz dedi ki...

Merhaba Mine'ciğim Kuzey çok tatlı olmuş maşallah...Kuzun ve tüm sevdiklerinl beraber nice nice güzel yıllar geçirmen dileğiyle...

KUZEYLİMİNE dedi ki...

teyzesi zonguldak da buluşalım biz 5 ocak zonguldaktayız inşallah,bir hafta kafa izni yapacaz oğlumla.Ebrucum güzel dileklerine teşekkür ederim,hepimiz için uğurlu,sağlıklı ve huzur içinde bir yıl olsun .

lila dedi ki...

Ne güzel bir gün gecirmisisniz. Yeni yıl zamanı alışveriş merkezlerinde tam bir görsel şölen oluyor. Ozellikle de cocuklar çok keyif alıyorlar.

lila dedi ki...

2013 yılının bütün güzel duyguları beraberinde getireceği mutluluklarla ve sağlıkla dolu huzurlu bir yıl olması dileklerimle...
2013 YILINDA DA BİRLİK DE OLMAK DİLEĞİYLE MUTLU YILLAR