10 Ağustos 2014 Pazar

Kil'den magnet ve heykel yapımına devam

 
 Kenarda bizi bekleyen bir paket kilimiz her zaman vardır,Kuzey ile başbaşa kaldığımız  ve ''heykel yapalım mı anne'' dediği zaman çıkarılmak üzere.
 Bir kaç parça aldı yoğurdu,merdaneyle açtı evirdi çevirdi ve karınca yuvaları yapmaya karar verdi.
 Büyük karıncalara ayrı ev,küçük karıncalara ayrı ev, bir de oyun parkı ,oynamaları için toplar yapmış,ha bir de yılanı var karıncalarınmış.
 Tutkalla kağıda yapıştırdı ve masasına kuruması için bıraktı''ben okuldan gelince onlara hergün bakacam annecim ,sakın elleme''dedi.
 Tabi ben de boş durmadım üç tane mıknatısım vardı baykuşlarla değerlendirmiş oldum,artık iki tanesi kimin evine hediye gidecek bakalım görelim.Tabi kuruyacaklar daha ,boyanacak ve cilalanacak ......
                                           Anne ,baba ve çocuk gibi olmuş demi?Çok şirinler
ve son halleri , boyandı buzdolabın da yerlerini aldılar.



5 yorum:

Derya dedi ki...

Cok basarli, sevgi dolu bi calisma olmus. Ne kadar astiniz kendinizi maşallah. Sizler cok seviyorum. Gülü bir gün seni her gun gülu soluncaya sizi olunceye dek sevcem. Daha ne kadar uzun yazsam bilemedim. Annemgillerde de yapalim aynisindan :)

KUZEYLİMİNE dedi ki...

canım benim bizde sizleri bi mukavele :) tabiyki neler neler yapacaz zonguldak da inşallah

lila dedi ki...

Bayıldım,çok güzel olmuşlar. Ben de çok keyif alırım kille,oyun hamurları ile oynamaktan. Ne güzel şeyler yapmışsınız yine. Emeğinize sağlık.

KUZEYLİMİNE dedi ki...

ÇOK TEŞEŞKÜR EDERİM LİLA,VAKİT OLSA DA DAHA GÜZEL ŞEYLER YAPSAK

Derya dedi ki...

Cok basarili bir ekip oldunuz