4 Mayıs 2015 Pazartesi

Son zamanlarda biz

En sevdiğimiz gün pazar günü, sabah hepberaber kahvaltı yapmaktan büyük zevk alıyoruz.Masamızı özenle hazırlayıp uzun uzun keyfini de çıkartıyoruz kahvaltının.
Kahvaltı sonrası hazırlanıp hemen parka gidiyoruz  ve uzun uzun yürüyüşler yapıyoruz.Kuzey Ali önde biz arkada o nereye giderse oraya,süpriz olmuyor bize tabi hep aynı güzergahı kullanıyor.

 Park dönüşü babaanneye uğrayıp balkonunda küçük bir keyif molası veriyoruz,bazen işi uzatıp yemeğe de kalıyoruz.
Eve dönünce haydi anne resim yapalım ,yada haydi anne arabacılık,trencilik,top böyle uzun bir listemiz var ama genelde resim oluyor.Soyut çalışmaya devam tabi ,yukarıdaki resiminde sarı olan bendeniz ,''ayrıca beni güneş kadar seviyormuş sarı renk oradan sanırım'',mavi babamız ve kırmızı da oğul diyor.

Bu resimde ne var bilin bakalım????
Bu bir top fırlatıcı ,tabi kendisi anlatınca daha neler neler katıyor şurasında ipi,burasında bilmem nesi......

 Siz hiç balık araba duydunuzmu ,duymayanlara sunulur balık araba etrafındakilerde balonları yani balon taşıyor bu araba.

Koskoca pazar nasıl bitiyor anlamıyoruz ,tabi bu arada yemek ,temizlik,kurabiye yada kek  gibi Kuzey Ali'ye özel şeyler de gün içerisine sıkıştırılıyor.Eğer şanslıysak akşam erken yatarsa bizim ki bir film izlemeye zamanımız var.İYİ PAZARLAR...............

Hiç yorum yok: