3 Eylül 2013 Salı

Tatil bitti



Çalışma hayatımda aldığım en uzun tatil oldu 3 hafta:)
Dağıldık,  toparlandık, yayıldık, çalıştık karmakarışık bir tatil oldu çok keyifliydi.
Zonguldak denizine doyduk, fındığını topladık ,ayıkladık , kışlık konserve ve reçel stoklarımızı doldurduk ve miskin miskin teras da  uyuduk. Annemi yormamaya çalıştık, sağolsunlar bizi 5 günlük muğla tatiline çıkardılar ,Kuzeyime de çok iyi baktılar. Kuzey'in tuvalet eğitimi de tamamlanmış oldu
artık bez almak yok yaşasınnnnnn.Muğla Gökova saklı bir cennet adeta dostlarımız Safai ve Özlem hanımla muğla da ve burdur da bol bol zaman geçirip sohbetler ettik ,güldük .Burdur da çiftlikde hülya hanımla ve nevin hanımla tanıştık,koyunlardan ve çoğu şeylerden sorumlular.Kangal köpekleri,ördekler,koyunlar,kediler ve biz iç içe bir yaşam ,herkes sağlıklı herkes mutlu.Kendisinin tasarladığı ve yaptığı kerpiçten evine bayıldım,detaylar harika her malzeme doğal.Kapı kolları koç boynuzundan ,kilitler deri kayıştan gibi gibi ,ellerine sağlık usta.En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.Deryacığımla ve canlarım yeğenlerimle de bir hafta denize gittik gezdik ama doyamadık.Dönüşde de  Habibeciğimin düğününe katıldık Bilecik umduğumdan da güzelmiş,habibe ve savaşa mutluluklar.....(tatilin başında telefonumun ekranını kırdım ,hiç foto yok:( yukardakilerde özlem hanımdan sağolsun)

2 yorum:

Rainbow Gatherer dedi ki...

iadei ziyarete geldim =) cok keyifli bir tatil olmus, telefon kırılsada :/

lila dedi ki...

Ne çok şey yapmışsınız. Dolu dolu geçmiş tatil. Ne güzel. Bezi bırakmanıza sevindim. Büyük bir olayı halletmişsiniz bu arada. Geçmiş olsun.